Marga Gerritsen, loopbaanadvies op maat

Loopbaantraining voor groepen

Reflectietrainingen
(voor organisaties)

Samen kijken we naar de individuen in het team en wat zij ervaren en nodig hebben om met plezier te kunnen functioneren. Daarbij is er aandacht voor de balans tussen werk en privé, bespreken we hoe je er in slaagt om alle ballen in de lucht te houden (bijvoorbeeld als je ook mantelzorger bent of thuis een ziek kind hebt) en hoe je obstakels bespreekbaar kunt maken.

Levensfasetrainingen

 • Starters op de arbeidsmarkt
  (eventueel te combineren met het dertigersdillema)
 • Het dertigersdilemma
  (eventueel te combineren met Starters op de arbeidsmarkt)

 • Halverwege je loopbaan

 • Vitaal en gezond je pensioen halen, en er daarna van genieten!

Workshops op maat

 • Fit en vitaal:
  in je kracht blijven staan tot het eind van je loopbaan én daarna

 • Balans werk en privé: handvaten om werk en privé niet onder elkaar te laten lijden

Individuele loopbaantrajecten

Jezelf in kaart brengen

Maatwerk

Een loopbaantraject verschilt per persoon. Daarom is maatwerk belangrijk. We stemmen samen het traject af op jouw behoeftes.

Loopbaancoaching

Ben je nieuw op de arbeidsmarkt of heb je een nieuwe functie? Loop jij tegen zaken aan waardoor je twijfelt aan je eigen kennis en kunnen? Ik ben een luisterend oor en leer je omgaan met verwachtingen en verandering. Daarnaast geef ik je de tools om een mentor te vinden onder je collega’s. Ik help je met het bespreekbaar maken van obstakels en het uiten van onzekerheid. Want als je je kwetsbaar opstelt krijg je ook meer terug.

Persoonsoriëntatie

Weet jij precies wie je bent? Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je niet goed weet, kom je er ook niet. Daarom gaan we samen kijken naar wat voor een persoon jij bent. Wat is belangrijk voor jou in je werk en de balans met je privéleven? Waar ben je goed in? Wat zijn jouw drijfveren? Als we dat in kaart hebben gebracht, gaan we kijken naar hoe jij je doelen kunt bereiken. Welke acties durf je nu al te ondernemen, en waar moeten we naartoe werken? Levert jouw situatie jouw stress op, dan kan ik je laten ontstpannen door middel van een stoelmassage of een voetmassage. Ook kijken we dan naar wat je stress geeft, en wat je zelf kunt doen om je aandacht gericht in te zetten en te focussen op wat echt belangrijk is.

Arbeidsmarktoriëntatie

Je weet redelijk goed wat je wilt gaan doen, maar wat vereist de markt voor jou om in aanmerking te komen voor die baan die jij wilt? Wat voor investeringen kun je of moet je nog maken om goed beslagen ten ijs te komen op de arbeidsmarkt? We kijken naar verschillende functietitels die kunnen aansluiten bij jouw plannen en naar welke kennis en ervaring gevraagd wordt. Dan kijken we naar wat je kunt doen om je CV en je netwerk te versterken. 

Arbeidsmarktbenadering

Je hebt één of meerdere vacatures gezien waar je op wilt solliciteren. De eerste indruk die je maakt met je motivatiebrief en je CV is cruciaal voor jouw kansen, net als hoe je overkomt als je mag aanschuiven voor een sollicitatiegesprek. Samen kijken we naar hoe jij je kunt presenteren en de werkgever kunt overtuigen.