Marga Gerritsen, loopbaanadvies op maat

Wie ben ik?

Mag ik me even aan je voorstellen? Ik ben Marga Gerritsen, loopbaancoach. Ik heb altijd al grote belangstelling gehad voor de arbeidsmarkt. Die belangstelling heb ik in theoretische onderlegdheid vertaald met de afgeronde opleidingen Arbeidsmarkt en Personeelsbeleid (MBO), Arbeidsmarktbemiddeling (HBO) en Loopbaanvraagstukken (post-HBO). In de praktijk heb ik met kennis ervaring op gedaan in verschillende functies in sectoren als administratief, gezondheidszorg en bemiddeling in de elektrotechnische sector. In de gezondheidszorg heb ik samen met collega’s een loopbaancentrum opgezet en een groot netwerk opgebouwd.

In mijn werk vind ik het essentieel om een persoonlijke connectie op te bouwen met jou als cliënt. We trekken samen op om jou in je kracht te zetten. Dat gebeurt op jouw tempo en met begrip voor jouw onzekerheden. Wel zal ik je uitdagen om buiten je eigen grenzen te gaan treden. Daar zul je ervaren wat je te bieden hebt en wat bij jou past. Het resultaat zal zijn dat je met oog voor jezelf en meer vertrouwen in je eigen kwaliteiten controle neemt over jouw eigen loopbaan.